Werken in het buitenland. Adembenemend mooi, onvoorstelbaar leerzaam, geweldige ervaring!

Ben je benieuwd naar de vacatures die wij in andere landen hebben? Met enige regelmaat hebben wij vacatures op de Kanaaleilanden en in het Caribisch gebied op het eiland Aruba. Deze vacatures zijn hoofdzakelijk in algemene ziekenhuizen, psychiatrische instellingen of in de ouderenzorg (Kanaaleilanden) en thuiszorg (Kanaaleilanden).

Wat houdt het werken in deze regio’s in?

Het werken op de Kanaaleilanden en op Aruba betekent automatisch werken in een internationale omgeving, omdat de instellingen al jaren afhankelijk zijn van buitenlandse werknemers. Zij zijn dan ook ervaren in het begeleiden van buitenlandse sollicitanten. De zorginstellingen bieden personeelsaccommodatie voor de eerste periode.  Qua talenkennis wordt voor Aruba naast het Nederlands bij voorkeur ook kennis van de Engelse, Franse of de Spaanse taal gewenst. Voor de Kanaaleilanden wordt een goede beheersing van het Engels verlangd (‘academic level’). Afhankelijk van je nationaliteit en de regio waar je wilt gaan werken, is een werk- en verblijfsvergunning noodzakelijk.

Ervaringsdeskundige

Scholten Medical is sinds 1988 dé vakspecialist voor werken in Zwitserland. Sinds 1995 werven wij tevens voor zorginstellingen in andere regio's, zoals de Kanaaleilanden en het Caribisch gebied. Zo is er voor ieder wat wils! Onze kennis op het gebied van internationale werving en selectie bundelen wij om voor jou een interessante nieuwe stap in je loopbaan te creëren. Spreekt je een vacature buiten de landsgrenzen aan? 

Vraag een brochure aan

Neem contact met ons op!

Meer weten over vacatures op de Kanaaleilanden en op Aruba? Ga naar de vacaturepagina.

Sven
Opleidingscoördinator - Zwitserland
Nadat ik succesvol via Scholten Medical een nieuwe baan gevonden heb, ben ik nog steeds heel tevreden bij dezelfde werkgever. Inmiddels heb ik mijn specialisatie tot IC-verpleegkundige afgerond en werk ik als Opleidingscoördinator in dezelfde kliniek. Jullie bemiddeling heeft zich dus geloond! Ik woon nu in een prachtige stad, voel mij op het werk zeer thuis en ben dus super tevreden.
Milou
Volg hoe Milou als HBO-Verpleegkundige haar droombaan in Zwitserland vindt!
Hoi, ik ben Milou. Ik heb in september 2017 de sollicitatieprocedure voor een baan als HBO-Verpleegkundige bij Scholten Medical opgestart. Mijn eerste voorkeur ging uit naar een functie op de cardiologie, in de cardiologische revalidatie of neurologische revalidatie. In november 2017 heb ik een meeloopdag in Zwitserland waargenomen, te weten in een revalidatiekliniek in de regio Zürich. Hier heb ik direct een baanaanbieding gekregen. Ik ben super enthousiast en kan niet wachten om als verpleegkundige in de revalidatie aan de slag te gaan!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures voordat deze online gaan. Schrijf je vandaag nog in! 

Scholten Medical heeft korte lijnen met de zorginstellingen waardoor we vacatures vaak al doorgestuurd krijgen, voordat deze uitgeschreven worden. Blijf dus op de hoogte!