Jan-Kirby

"Sinds oktober 2022 werk ik als verpleegkundige in Bern. Ik had nooit gedacht dat deze droom uit zou kunnen komen. Ik ben zeer dankbaar hoe Scholten Medical mij gesteund en geholpen heeft. Mijn ervaring met Scholten Medical is positief. Ik heb al enkele jaren contact met ze. Voordat ik deze baan accepteerde, hebben zij voor mij al eerder meeloopdagen voor een baan georganiseerd. Helaas was de stap voor mij destijds te complex, desondanks ben ik goed door ze geholpen.

Om deze reden twijfelde ik dan ook niet om opnieuw contact met ze op te nemen. Na een korte mail heeft Carolien Timpers zich bij mij gemeld. Het was een zeer plezierig gesprek waarin ik mijn wensen geuit heb. Na een paar dagen kreeg ik al eerste uitnodigingen, het ging allemaal heel snel.

Iedere start is lastig. Inmiddels kan ik zeggen dat ik mij goed ingeleefd heb. Dankzij de goede adviezen en ondersteuning heb ik de proeftijd doorstaan. Carolien Timpers heeft mij de afgelopen periode met regelmaat gecontacteerd en gevraagd hoe het met mij gaat. Dit was voor mij altijd zeer fijn, omdat ze er altijd voor mij zijn.

Ik voel mij erg goed en ben zeer gelukkig."

Wil je meer weten over
Zwitserland

Lees meer