Groot geworden door klein te blijven. Al 30 jaar dé specialist voor vacatures in Zwitserland.

Wat doen we?  

Ons familiebedrijf Scholten Medical Recruitment is een internationaal werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in de bemiddeling van gezondheidszorgpersoneel voor functies bij zorginstellingen, zowel binnen als buiten Europa. Wij werven zowel in opdracht van ziekenhuizen, privéziekenhuizen en revalidatieklinieken, als ook in opdracht van verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorgorganisaties en overige zorginstellingen een grote variëteit aan functies en nationaliteiten. Wij bieden je als sollicitant unieke mogelijkheden om je carrière een internationale dimensie te geven.

Al 30 jaar familiebedrijf!

Doordat onze ouders het bedrijf opgericht hebben, zijn wij van 'jongs af aan' verweven met de onderneming én zetten we net dat stapje meer. Met trots vieren we in 2018 het 30-jarig jubileum van onze organisatie!

Wat bieden wij jou? 

Ons bedrijf is groot geworden door enthousiasme, loyaliteit en deskundigheid. We beschikken over een uitgebreid netwerk van zorginstellingen welke regelmatig door ons persoonlijk bezocht worden. Dit netwerk sporen wij aan om voor jou een uitdagende nieuwe baan te vinden. Indien de talenkennis van een buitenlandse taal nog 'opgevijzeld' moet worden, brengen wij je in contact met docenten en taalscholen. We maken daarbij gebruik van vaste samenwerkingspartners. Tevens word je ondersteund bij het vinden van woonruimte, bij de registratie van je diploma's in het buitenland, bij de aanvraag van vergunningen en alle administratieve formaliteiten die een vertrek naar het buitenland met zich meebrengen. Onze begeleiding is intensief, dat maakt onze dienstverlening tevens uniek. Doordat we inmiddels 30 jaar ervaring hebben als internationaal wervingsbureau, zetten wij onze kennis graag in om jouw droombaan werkelijkheid te laten worden!


Walt Disney: "If you can dream it, you can do it."

Sven
Opleidingscoördinator - Zwitserland
Nadat ik succesvol via Scholten Medical een nieuwe baan gevonden heb, ben ik nog steeds heel tevreden bij dezelfde werkgever. Inmiddels heb ik mijn specialisatie tot IC-verpleegkundige afgerond en werk ik als Opleidingscoördinator in dezelfde kliniek. Jullie bemiddeling heeft zich dus geloond! Ik woon nu in een prachtige stad, voel mij op het werk zeer thuis en ben dus super tevreden.
Milou
Volg hoe Milou als HBO-Verpleegkundige haar droombaan in Zwitserland vindt!
Hoi, ik ben Milou. Ik heb in september 2017 de sollicitatieprocedure voor een baan als HBO-Verpleegkundige bij Scholten Medical opgestart. Mijn eerste voorkeur ging uit naar een functie op de cardiologie, in de cardiologische revalidatie of neurologische revalidatie. In november 2017 heb ik een meeloopdag in Zwitserland waargenomen, te weten in een revalidatiekliniek in de regio Zürich. Hier heb ik direct een baanaanbieding gekregen. Ik ben super enthousiast en kan niet wachten om als verpleegkundige in de revalidatie aan de slag te gaan!