Met onze expertise kom jij zo op de juiste plek terecht
Zo vinden wij jouw droombaan

Wij ontvangen jouw gegevens.

Via de website, via e-mail of je meld je telefonisch bij ons. Zodra we dit binnen hebben, zijn wij gelijk in staat om jouw mogelijkheden in Zwitserland in een gesprek toe te lichten.

largeinformative-9b7983bd9c5ff55fa6564d978f6b2373

Wij maken met je kennis en stellen jouw portfolio samen. 

Wij beginnen bij jou. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, doen we er alles aan om een helder beeld van je te krijgen. Wat kun je? Wat zoek je? Wat wil je? Wat zijn je ambities? Ons doel is om inzichtelijk te krijgen wat jou motiveert en jou gelukkig maakt. Op basis van onze gesprekken creëren wij jouw portfolio: wij zorgen dat deze er pico bello uit komt te zien en voldoet aan de criteria van de Zwitserse zorginstellingen.


Wij zoeken samen de best passende vacatures.

Op basis van jouw profiel en portfolio creëren wij een lijst met vacatures die bij jou aansluiten. Omdat wij al onze werkgevers kennen, kunnen wij enerzijds beoordelen of de functie bij je past én anderzijds beoordelen of jij je thuis gaat voelen bij die werkgever en in de omgeving waar je terechtkomt. We zijn immers geen dozenschuivers, maar willen bijdragen aan jouw levensgeluk. Omdat solliciteren heel spannend kan zijn, minimaliseren wij de druk door je in dit proces optimaal te begeleiden en alles te monitoren.

document-large-8046d24c169b8f45439cfa90efb60f5b
people-large-605060f17df82499aad9b15b0f82772a

Wij helpen jou om een geweldige indruk te maken.

Wij zorgen dat je goed voorbereid naar Zwitserland gaat om de zorginstellingen persoonlijk te bezoeken. Je maakt kennis met verschillende werkgevers en je proeft de sfeer. De champagne kan open zodra jij jouw droombaan gevonden hebt!

Alle vacatures

Het grote avontuur begint!

Dé dag is aangebroken waarop jij naar Zwitserland vertrekt. Alles is geregeld ten aanzien van accommodatie, verzekeringen, vergunningen, bankzaken en dergelijke. Jij kunt goed voorbereid jouw nieuwe avontuur aangaan. Ter plekke word je intensief begeleid zodat je snel kunt integreren en de proeftijd succesvol doorloopt. Uiteraard is er een Buddy beschikbaar, die jou ter plekke wegwijs maakt. 'E gueti Zyt!


people-large-605060f17df82499aad9b15b0f82772a

Onze unieke werkwijze in 5 stappen.

Oriëntatie

Wat wil je, wat zoek je, wat kun je? Wat zijn jouw mogelijkheden?

Portfolio

Wij zorgen ervoor dat jouw sollicitatie er goed verzorgd en overzichtelijk uitziet.

Sollicitatie

Wij bieden je passende vacatures en begeleiden je tijdens het sollicitatieproces.

Kennismaking

Jij stelt je persoonlijk bij meerdere zorginstellingen voor en leert de 'ins-en-outs' van het werk kennen.

Start

Je nieuwe baan is een feit! Alle praktische zaken rondom jouw start zijn geregeld.

Al meer dan 2385 zorgprofessionals gingen je voor.