Ervaringsverhalen


Milou
Zwitserland / Zürich

Milou (HBO-V) heeft zich in september 2017 aangemeld voor een sollicitatieprocedure bij Scholten Medical. Ze vertelt stap-voor-stap hoe zij de sollicitatieprocedure beleeft!

Lees meer

Merel - Buddy Project
Zwitserland / Zürich

Merel (IC-verpleegkundige) vertelt over hoe zij het Buddy Project ervaart! Woonachtig in de regio Zürich, verwelkomt zij nieuwe sollicitanten/werknemers die via Scholten Medical succesvol een baan hebben gevonden.

Lees meer

Sabine
Zwitserland / St. Gallen

Sabine (Anesthesie-verpleegkundige) heeft het grootste deel van haar loopbaan er al op zitten alvorens ze besluit de laatste jaren van haar werkzame leven, in het buitenland te verbrengen. Ze neemt weloverwogen de beslissing om naar Zwitserland te vertrekken.

Lees meer

Marije
Zwitserland / Bern

Marije (MBOV) heeft weloverwogen de stap gemaakt naar een revalidatiekliniek in Zwitserland. Ondanks dat ze familie en vrienden thuis achterliet, is ze super blij op haar nieuwe werkplek. Het team is hartelijk en onderneemt veel; ze voelt zich dan ook helemaal thuis in Zwitserland!

Lees meer

Inge
Zwitserland / Biel

Inge (SEH-verpleegkundige en IC-verpleegkundige) wilde haar vakkennis als verpleegkundig specialist graag in het buitenland uitoefenen. Met een goede talenkennis van het Frans en Duits op zak, vond zij succesvol een baan in de tweetalige regio Biel in Zwitserland. Nieuwsgierig?

Lees meer