Ervaringsverhalen

Dionne / Harriet
Bern

Afgelopen jaar heeft Carolien me in contact gebracht met Harriet, een Duitse verpleegkundige die in februari naar Bern is verhuisd. Zij heeft ook een baan gekregen in hetzelfde ziekenhuis in Bern. In kader van het "buddy-project" heb ik haar de eerste periode in Bern en het ziekenhuis op weg geholpen.

Lees meer

Paul
Mittelland

Scholten Medical heeft mij geholpen met de banenwissel in Zwitserland en die heeft zich beloond.

Lees meer

Merel
Zurich

Merel (IC-verpleegkundige) vertelt over hoe zij het Buddy Project ervaart! Woonachtig in de regio Zürich, verwelkomt zij nieuwe sollicitanten/werknemers die via Scholten Medical succesvol een baan hebben gevonden.

Lees meer

Sabine
St. Gallen

Sabine (Anesthesie-verpleegkundige) heeft het grootste deel van haar loopbaan er al op zitten alvorens ze besluit de laatste jaren van haar werkzame leven, in het buitenland te verbrengen. Ze neemt weloverwogen de beslissing om naar Zwitserland te vertrekken.

Lees meer

Marije
Bern

Marije (MBOV) heeft weloverwogen de stap gemaakt naar een revalidatiekliniek in Zwitserland. Ondanks dat ze familie en vrienden thuis achterliet, is ze super blij op haar nieuwe werkplek. Het team is hartelijk en onderneemt veel; ze voelt zich dan ook helemaal thuis in Zwitserland!

Lees meer

Inge
Biel

Inge (SEH-verpleegkundige en IC-verpleegkundige) wilde haar vakkennis als verpleegkundig specialist graag in het buitenland uitoefenen. Met een goede talenkennis van het Frans en Duits op zak, vond zij succesvol een baan in de tweetalige regio Biel in Zwitserland. Nieuwsgierig?

Lees meer