Sanne

"Dankzij de fantastische hulp van Scholten Medical heb ik een kans gekregen die ik iedereen zou willen aanraden! Sinds twee maanden ben ik werkzaam in Zwitserland als verpleegkundige op afdelingen Innere Medizin. Ik weet nog dat ik mij aan het oriënteren was op deze stap en dat ik op de website in een ervaringsverhaal had gelezen dat elke dag als vakantie voelt. En dit is echt zo! Het is fantastisch!

Ik heb mij aangemeld bij Scholten Medical met het aanmeldformulier op de website. De volgende dag werd ik al gebeld door Carolien en hebben wij kennis gemaakt. Dit was een heel fijn gesprek en ik voelde mij gehoord en direct gesteund, in mijn toen nog, onduidelijke plannen. Carolien is super ervaren, heel geduldig, altijd geïnteresseerd en een warm persoon. Dankzij haar hulp, ben ik erachter gekomen hoe ik de stap naar Zwitserland wilde vormgeven. Ook heeft Carolien geholpen met een geschikte cursus Duits te vinden. Alles verliep snel en altijd goed georganiseerd. Bij Scholte Medical, weten ze echt wat ze doen.

Als snel werden de ‘Snuppertagen’ ingepland. Ook tijdens deze dagen kon ik Carolien bellen voor hulp en daarna heb ik met haar kunnen sparren om de keuze te maken voor Chur. Hier ben ik tot op heden nog zo blij mee!! Toen Carolien met vakantie was, verliep het contact met Scholten Medical nog steeds zo goed. Haar zus, Helen kon ik alle vragen stellen die in die fase van het traject opkwamen en ook zij heeft me toen top geholpen!

Zelfs nu ik al twee maanden aan het werk ben in Chur, kan ik nog bij Scholten Medical terecht voor vragen. Ik ben zo dankbaar voor de hulp en het vertrouwen dat ik heb gekregen. Ondanks dat ik zelf nog erg gespannen was en daardoor soms zelfs twijfelde toen ik aan het traject begon, ben ik tot op heden heel erg gelukkig. Ik had deze uitdaging niet willen missen.

In Zwitserland ben ik heel erg warm ontvangen en mijn collega’s zijn allemaal zo gezellig en behulpzaam! Ik vind Zwitserland een fijn land en de natuur is fantastisch! Op mijn vrije dagen maak ik de meest prachtige wandelingen of sta ik op de ski’s! Wat een rijkdom en ondanks dat ik hier alleen naar toe ben gekomen, voel ik me alles behalve alleen. Ik hoop nog lang te kunnen genieten van dit avontuur! Bedankt voor de fijne hulp en begeleiding Scholten Medical en in het bijzonder Carolien!"

Wil je meer weten over
Zwitserland

Lees meer