Bedankt voor je aanvraag!

We melden ons zo spoedig mogelijk bij je! Wil je in de tussentijd meer te weten komen over onze sollicitatieprocedure? Lees dan hieronder meer over onze werkwijze:

 • Aanmelding

  Wij ontvangen jouw aanmelding (hetzij via de website, per e-mail of telefonisch). Binnen 24-uur krijg je een eerste reactie van ons.

  Bekijk de vacatures

 • Inventarisatie

  Wat wil, wat zoek je, wat kun je? Jouw kennis, ervaring en wensen worden door ons zorgvuldig geïnventariseerd in een telefonisch gesprek, Skype-interview of tijdens een persoonlijke afspraak. Tijdens dit gesprek informeren wij jou uiteraard precies over je individuele mogelijkheden in Zwitserland.

 • Portfolio

  Jouw sollicitatie wordt door ons in een portfolio vastgelegd met als doel: een helder overzicht van jouw motivatie, competenties, vaardigheden en ambities vastleggen. Wij zorgen ervoor dat jouw sollicitatie er goed verzorgd en overzichtelijk uitziet!

 • Vacatures

  Op basis van jouw sollicitatieprofiel, wordt er een voorselectie van actuele vacatures met jou besproken. Wij bekijken niet alleen nauwgezet of jouw ervaring aansluit bij het functieprofiel, des te belangrijker is: zou jij ze thuis kunnen voelen in de nieuwe woon- en werkomgeving? Hoe is het team? Hoe wordt de instelling ‘geführt’.

 • Solliciteren

  Yes! Nu breekt het spannendste deel aan: je sollicitatie wordt voorgelegd bij de zorginstelling. De stap naar Zwitserland komt hiermee direct een stuk dichterbij! Wij monitoren dit proces zorgvuldig en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 • Kennismaking Zwitserland

  De sollicitatiefase heeft geleid tot een aantal uitnodiging voor een sollicitatiegesprek en meeloopdagen. Nu wordt het plannen geblazen! De afspraken worden, in samenspraak met jou, efficiënt door ons georganiseerd en vastgelegd. Het resultaat is een overzichtelijk reisprogramma met alle ‘ins-en-outs’ (reis, overnachten, afsprakenplanning) rondom jouw sollicitatiegesprekken en meeloopdagen in Zwitserland.

 • Resultaat

  Na je bezoek aan Zwitserland wordt duidelijk of jouw droombaan een feit is. In het merendeel van de gevallen kan de champagnefles direct ontkurkt worden; je hebt één, twee of wellicht drie baanaanbiedingen in de hand! Nu is het belangrijk om zorgvuldig af te wegen op welke plek jij je loopbaan wilt voortzetten. Een goede afweging maken door je ‘buikgevoel’ te volgen, is hierin ons devies.

 • Aanstellingsformaliteiten/
  Emigratiespecialist

  Het arbeidscontract wordt opgesteld door de nieuwe werkgever. Veel vragen rondom woonruimte, vergunningen, verzekeringen en dergelijke komen op je af. Wij faciliteren in dit hele traject. Vanuit Zwitserland word je begeleid door een emigratiespecialist. Hij / zij neemt contact met je op zodra bekend is in welke plaats je gaat werken.

 • Buddy project

  Nog voor je vertrek, wordt je gekoppeld aan een Buddy. Deze begeleidt je bij allerlei praktische vragen. Ook wordt je, na aankomst in Zwitserland, in de gelegenheid gesteld elkaar te ontmoeten en gezamenlijk de regio te verkennen. Jouw Buddy heeft hetzelfde traject doorlopen en weet daardoor precies wat er op je af komt!

 • Evaluatie

  Na een succesvolle start in je nieuwe baan, evalueren wij samen met jou het sollicitatieproces en de inwerkperiode in je nieuwe baan. De input die wij verzamelen, zetten wij in om onze dienstverlening steeds opnieuw te verbeteren en te professionaliseren.

Benieuwd naar ervaringsverhalen van anderen?